SViR Recruitment Event 2015

Op maandag 18 mei aanstaande zal het eerste recruitmentevent van de SViR plaatsvinden. Tijdens dit event maak je kennis met topspelers uit de advocatuur en het bedrijfsleven, actief op het terrein van informatierecht.Recruitmentevent2015

 

Het recruitmentevent zal aanvangen met een informele borrel waarbij je onder het genot van een drankje kennis kunt maken met medewerkers van de verschillende aanwezige kantoren. Na de borrel zal er voor een select gezelschap een diner plaatsvinden. Tijdens dit viergangendiner zul je tijdens elke gang aanschuiven bij een ander kantoor. Het evenement zal plaatsvinden bij Morgan & Mees, een gloednieuw Hotel/Restaurant in Amsterdam.

De borrel zal om 16:00 uur starten en om 17:30 afgelopen zijn. Tijdens de borrel zullen medewerkers van acht verschillende kantoren aanwezig zijn. Om 18:00 uur zal het diner aanvangen waaraan vier kantoren zullen deelnemen. Rond de klok van negen zal het diner en daarmee het recruitmentevent zijn afgelopen. Deelnemende kantoren zijn o.a.: De Brauw Blackstone Westbroek, Considerati, SOLV en Stibbe.

Wil je deelnemen aan dit event? Dat kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar voorzitter@svir.nl. In dat geval ben je slechts aangemeld voor de borrel. Indien je ook wil deelnemen aan het diner, dan verzoeken wij je tevens je CV op te sturen bij je aanmelding (vergeet in dat geval niet eventuele dieetwensen of allergieën door te geven). Voor het diner is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij teveel aanmeldingen zal een selectie plaatsvinden. Wees er dus snel bij!

De aanmeldingen staan nu open. Je kunt je tot en met 8 mei aanmelden. Daarna zul je van ons nader bericht ontvangen. Tevens het verzoek voorzitter@svir.nl enkel te gebruiken voor je aanmelding. Voor vragen en/of opmerkingen aangaande het recruitmentevent kun je contact opnemen met de activiteitencommissie via activiteiten@svir.nl

Wij kijken uit naar je aanmelding!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord