Lid worden van SVIR

Middels dit formulier kun jij tijdens je master lid worden van de Studievereniging voor Informatierecht (SViR)! Lidmaatschap kost slechts (een symbolische) € 5 per jaar.

In ruil voor een lidmaatschap bij de SViR ontvang je gratis het verenigingsblad Inform@il, kun je zeer voordelig mee op studiereis en kun je deelnemen aan de vele sociale en inhoudelijke activiteiten die de SVIR ieder jaar organiseert. Denk hierbij aan o.a. de ledenborrels, kantoorbezoeken, lezingen, trainingen, het SViR recruitmentevent en bezoeken aan instanties zoals de NOS/NPO.

Wanneer kun je lid worden?

Let wel op: Je kunt alléén lid worden van de SViR als je bent ingeschreven voor de master Informatierecht aan de UvA of als je één van de basisvakken aan de master Informatierecht volgt (Intellectuele Eigendomsrecht of Informatierecht van 12 ECTs). Als je niet aan deze voorwaarden voldoet kun je helaas geen lid worden van de SViR.

Toch nog participeren? Houd de website in de gaten voor eventuele (openbare) activiteiten, zoals lezingen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen.

Bekijk hier de algemene voorwaarden.