Lid worden van SVIR

Middels dit formulier kun jij tijdens je master lid worden van de Studievereniging voor Informatierecht (SViR)! Lidmaatschap kost slechts een symbolische € 5 per jaar.

In ruil voor een lidmaatschap bij de SViR ontvang je gratis het verenigingsblad Inform@il, je kunt zeer voordelig mee op studiereis en je kunt deelnemen aan de vele sociale en inhoudelijke activiteiten die de SVIR ieder jaar organiseert. Zoals o.a. de ledenborrels, kantoorbezoeken, lezingen, trainingen, het SViR recruitmentevent en bezoeken aan instanties zoals bijvoorbeeld de NOS/NPO.

Wanneer kan je lid worden?

Let wel op: Je kan alléén lid worden van de SViR als je bent ingeschreven voor de master Informatierecht aan de UvA of als je één van de basisvakken aan de master Informatierecht volgt (Intellectuele Eigendomsrecht of Informatierecht van 12 ECTs). Als je niet aan deze voorwaarden voldoet kan je helaas geen lid worden van de SViR.

Toch nog participeren? Houd de website in de gaten voor eventuele (openbare) activiteiten o.a. lezingen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen.

Bekijk hier de algemene voorwaarden.