Mastervoorlichting Informatierecht

Volgende week vindt de UvA Masterweek plaats, waarbij ook een voorlichting over de selectieve Master Informatierecht zal zijn. Meld je hier aan. Maak kennis met de master en… de SViR.

uva-campus

 

Vrijheid van meningsuiting, auteursrecht, privacy, regulering van media en internet. Met de selectieve master Informatierecht op zak zijn dat onderwerpen waarin je thuis bent en waarvan je de onderlinge samenhang –en tegenstrijdigheden– kent. Allemaal van groot belang in onze ‘informatiemaatschappij.’ Kort gezegd verdiep je je tijdens deze studie in de regulering van de productie, verspreiding, toegang tot en het gebruik van informatie in de ruimste zin van het woord.

De masteropleiding Informatierecht vind je alleen aan de UvA. De internationale staf van het Instituut voor Informatierecht verzorgt het onderwijs, waardoor je profiteert van de kennis die zij ontwikkelen met het internationaal grensverleggend onderzoek.

De presentatie is op 20 februari aanstaande, om 15:00 uur. De presentatie van de Research Master Information Law is om 16:00 uur. Beide presentaties vinden plaats op de UvA onderwijslocatie Oudemanhuispoort.

Lees hier alvast meer over de Master Informatierecht.