Master Informatierecht? Word (commissie)lid van de SViR!

Het bestuur van de SViR feliciteert alle studenten die zijn toegelaten tot de Master Informatierecht en Research Master Information Law 2016/2017! Word ook lid van de SViR!

Als student Informatierecht ga je dit jaar de diepte in. Onder begeleiding van toonaangevende docenten wordt je klaargestoomd om de nieuwe specialist op het gebied van het intellectueel eigendomsrecht of informatierecht te worden. Daarnaast is het natuurlijk minstens zo belangrijk alles uit (een van) je laatste studentenjaren te halen. We nodigen je dan ook van harte uit om lid te worden van de Studievereniging voor Informatierecht.

De SViR

Het afgelopen jaar organiseerden we onder meer een bezoek naar enkele gespecialiseerde advocatenkantoren, de NPO/NOS en organiseerden we een Recruitmentevent, waar onze leden tijdens een rondvaart over de Amsterdamse grachten kennis konden maken met potentiële werkgevers. De Informail werd in een lustrumjasje gestoken en natuurlijk waren er regelmatig borrels. En niet te vergeten: de studiereis naar New York!

Het kleinschalige karakter maakt dat je vrijwel iedereen kent, wat het extra leuk maakt om deel te nemen aan studiegerelateerde activiteiten en borrels. De afgelopen jaren was nagenoeg iedere student informatierecht lid!

Commissielid

We zijn op zoek naar commissieleden voor de activiteitencommissie, de redactiecommissie, de reiscommissie en de kascommissie. Bij je aanmelding voor de vereniging kun je jouw voorkeur opgeven. Organiseer jij volgend jaar activiteiten, klim jij in de pen voor de redactiecommissie of heb jij grootse plannen voor de studiereis van volgend jaar? Word dan nu lid en meld je aan voor één van de commissies! 

Graag tot volgend jaar!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord