Master Informatierecht? Word (bestuurs)lid van de SViR!

Het bestuur van de SViR feliciteert alle studenten die zijn toegelaten tot de Master Informatierecht en Research Master Information Law 2015/2016! Word ook lid van de SViR!

Als student Informatierecht ga je volgend jaar de diepte in. Onder begeleiding van toonaangevende docenten wordt je klaargestoomd om de nieuwe specialist op het gebied intellectuele eigendomsrecht of informatierecht te worden. Daarnaast is het natuurlijk minstens zo belangrijk alles uit (een van) je laatste studentenjaren te halen. We nodigen je dan ook van harte uit om lid te worden van de Studievereniging voor Informatierecht, dé studieverenging van de master Informatierecht.

De SVIR

Het afgelopen jaar organiseerde we onder meer een bezoek naar enkele gespecialiseerde advocatenkantoren, de Hoge Raad en de NPO/NOS. We organiseerden een recruitmentevent, waar onze leden tijdens een borrel en diner kennis konden maken met de potentiële werkgevers. Ons ledenblad ging online en werd in een nieuw jasje gestoken en natuurlijk waren er de regelmatig borrels. En niet te vergeten: de studiereis naar Washington D.C.!

Het kleinschalige karakter maakt dat je vrijwel iedereen kent, wat het extra leuk maakt om deel te nemen aan studiegerelateerde activiteiten en borrels. De afgelopen jaren was nagenoeg iedere student informatierecht lid!

Commissielid

Word dus lid en meld je aan voor één van de commissies of geef je op voor het bestuur 2015/2016! We zijn op zoek naar commissieleden voor de activiteitencommissie, een redactie voor het ledenblad de Inform@il, de studiereis en de kascommissie. Bij je aanmelding voor de vereniging kun je jouw voorkeur opgeven. Organiseer jij volgend jaar activiteiten, klim jij in de pen voor de redactiecommissie of heb jij grootse plannen voor de studiereis van volgend jaar?

Bestuurslid

Naast commissieleden zoeken we bestuursleden die volgend jaar de vereniging willen leiden. Dit kost je tussen de 4 à 8 uur per week en is uitstekend te combineren met de master. We zoeken een voorzitter, secretaris, penningmeester en commissaris extern. Aanmelden voor het bestuur kan via voorzitter@svir.nl. We ontvangen graag een korte motivatie van maximaal 500 woorden en een CV. Geef daarin ook aan welke functie je voorkeur heeft. We voeren medio juli de selectiegesprekjes. Download hier meer informatie over een bestuursfunctie.

Graag tot volgend jaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie