Lezing 3D-printen & Ledenborrel

Op vrijdag 24 april organiseert de SViR een lezing 3D-printen. Informeer jezelf op deze avond over de laatste ontwikkelingen op het gebied van 3D-printen en hoor welke juridische kwesties (kunnen) spelen. 

3D-printen, een veelbelovende techniek die ongekende kansen biedt. Straks kan iedereen van alles namaken met behulp van 3D-printen; van theekopjes tot huizen, van iPhone-hoesjes tot organen.

Heel handig en fijn, totdat jouw ontwerp wordt misbruikt door anderen. Hoe kan het Intellectueel Eigendomsrecht hierop reageren? Hoe zorg je ervoor dat particulieren niet zomaar gratis met jouw product er vandoor gaan? Willem Balfoort van De Clercq advocaten heeft zich in een vroeg stadium in dit dynamische gebied verdiept en gespecialiseerd en kan alles vertellen over de juridische kant van het 3D-printen.

Onder meer deze onderwerpen en andere juridische aspecten komen tijdens de lezing op vrijdag 24 april om 17:00 uur aan bod en zal plaatsvinden bij Café Heffer met een aansluitend de maandelijkse ledenborrel! We nodigen je dan ook van harte uit naar de lezing te komen en aansluitend het glas te heffen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie