Kantoorbezoek De Brauw Blackstone Westbroek

Graag nodigen we jullie uit om op vrijdag 16 mei (vanaf 13.45 uur) kennis te maken met de ICT-afdeling van De Brauw.

Tegenwoordig word je van alle kanten bestookt met spannende termen als “Big Data” en “The Internet of Things” die de toekomst zouden gaan tekenen, maar wat houden deze begrippen eigenlijk in? Alle mogelijke objecten aan het Internet kunnen linken; wat moet je je daar bij voorstellen?

Onze ICT-recht advocaten zullen tijdens deze middag door middel van verschillende interactieve workshops en presentaties antwoord geven op deze vragen en aantonen dat dit alles niet slechts toekomstmuziek is.

Ingegaan zal worden op de betekenis van Big Data en persoonsgegevens als “olie van het internet”. Ook zullen we in een interactieve workshop bekijken hoe je leven wordt beïnvloed wanneer alles om je heen “smart and connected” is: hoe zit het met je persoonsgegevens als je ijskast straks aan de plaatselijke supermarkt een seintje doorgeeft dat de pizza op is en, terwijl deze thuis wordt bezorgd, jij alvast vanuit de auto de oven kan aanzetten…?

Uiteraard zal er ruim de gelegenheid zijn om ons kantoor en onze kantoorgenoten beter te leren kennen. De middag zal worden afgesloten met een borrel en aansluitend een gezellig diner.

Benieuwd geworden? Meld je dan aan voor dit kantoorbezoek door voor maandag 12 mei een email met CV te sturen naar activiteitencommissie@sv-ir.nl. Tot dan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie