DLA Piper Talent Class

Ben jij een ambitieuze student Nederlands recht, notarieel recht of fiscaal recht in de eindfase van je studie?

Op 10, 11 en 12 mei 2012 organiseren wij de DLA Piper Talent Class. Deze internationale business course kan het startschot voor jouw carrière geven.

Wij nodigen 20 rechtenstudenten uit die ons van hun juridisch talent en enthousiasme gaan overtuigen. En andersom gaan wij dat natuurlijk ook doen. Scan de mogelijkheden die DLA Piper je als ‘s werelds grootste juridische dienstverlener kan bieden. Proef de ambitie die wij hebben om ons Amsterdamse kantoor naar de top 3 te brengen. En dompel je onder in een cultuur waar teamspirit, een positieve mindset en persoonlijke groei centraal staan.

De rode draad van ons unieke programma is een realistische case waar je je samen met je medestudenten in vast gaat bijten. Tijdens de 3 dagen verzamel je steeds meer informatie om de case succesvol af te ronden. Ook bezoek je in Londen een van de internationale cliënten van DLA Piper. Natuurlijk is er veel gelegenheid om kennis te maken en te sparren met de Amsterdamse kantoorgenoten.

Een ding is zeker: na afloop van de DLA Piper Talent Class heb je een goed beeld van wat een baan bij DLA Piper voor jouw talent kan betekenen.

Je kunt je inschrijven tot en met vrijdag 6 april 2012.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie