Bronnentraining DeLex Uitgeverij

Aanstaande donderdag 17 september om 13.15 uur (na het IE college) zal Daniel Sterrenborg, webredacteur en congresmanager bij Uitgeverij deLex, een workshop geven over het gebruik van de deLex-websites.

DeLex

Daniël Sterrenborg is webredacteur en congresmanager bij deLex, een juridische niche uitgeverij. Hij verzorgt de dagelijkse berichtgeving op o.a. de website IE-Forum.nl, ITenRecht.nl en LifeSciencesenRecht.nl.

Tijdens zijn rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit heeft hij vooral zijn sporen verdiend met een in twee talen gepubliceerde IE-scriptie-uitgave en de organisatie van diverse juridische congressen in binnen- en buitenland.

De bijeenkomst zal een interactieve workshop worden over het gebruik van de deLex-websites voor je studie. Hoe kun je optimaal de respectieve platformen gebruiken voor je papers en scriptie. Beginnend met een korte uitleg over de werkzaamheden van de redacteur en gedachte achter de workshop, zal Daniël je aan de hand nemen over de functionaliteiten en extra’s die de websites kunnen bieden voor de studie. Naar mate de workshop voortduurt zal de workshop steeds interactiever worden met live uitleg op het grote scherm. Er is aldus ruimte voor vragen en verzoekjes [deze kunnen ook op voorhand worden gestuurd naar dsterenborg@delex.nl].

Kortom, een workshop waar je het komende jaar veel aan zult hebben.

Komt allen!

Datum: donderdag 17 september 2015
Tijd: 13.15 uur
Locatie: C0.23 OMHP

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie