Bezoek NPO & NOS (Hilversum)

Op dinsdag 17 maart 2015 gaat de SViR een dagje op bezoek bij de NPO en de NOS. Wij nodigen onze leden van harte uit om – samen met de activiteitencommissie – af te reizen naar Hilversum.

1280px-Overzicht_Media_Park_te_Hilversum

 

De dag zal om 10.00 uur aanvangen met een bezoek aan de juridische afdeling van de NPO. Deze afdeling houdt zich met vele onderwerpen bezig, waaronder het zeer huidige en steeds veranderende mediagedrag van het publiek. De grenzen tussen de NPO en de commerciële omroep vervagen steeds meer. Een typisch gevalletje van convergentie. Om op die ontwikkelingen in te kunnen spelen, gaat de NPO experimenteren met een nieuw programmakanaal. Dit nieuwe programmakanaal zal centraal staan in de casus die de studenten voorgelegd zullen krijgen. Nadere informatie over de casus zal t.z.t. worden verspreid onder de deelnemende studenten.

Na het bezoek aan de juridische afdeling en het oplossen van de casus, is het tijd voor de lunch. Deze wordt verzorgd.

Vervolgens zal er, in het middagdeel van de activiteit, een bezoek worden gebracht aan de NOS, waar we een kijkje achter de schermen mogen nemen en wie weet allemaal even op dé beruchte plek van Tarik Z. mogen staan.

Er is slechts plek voor een beperkt aantal enthousiaste SViR-leden, dus lijkt het je leuk om hier aan deel te nemen? Meldt je dan snel aan door een mail te sturen naar activiteiten@svir.nl. First come, first serve.

De deadline voor de aanmelding is gesteld op dinsdag 10 maart 2015. Na de deadline zal de overige informatie aangaande het bezoek onder de deelnemende studenten worden verspreid.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie