5 maart 2021 | Glühwalk

Datum: 5 maart 2021
Plaats
: Amsterdam, Roeterseilandcampus (start)
Tijd: start 16:00 of 17:00
Bijdrage: €5
Aanmelden: is niet meer mogelijk.

Ha beste deelnemer,

Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor de glühwalk van 5 maart!

De glühwalk zal als volgt plaatsvinden. Er zijn twee startmomenten, een om 16:00 en een om 17:00. Mocht je voorkeur hebben voor een tijdsslot, dan kun je dit aangeven. Daarnaast kun je ook aangeven of je eventueel een voorkeur hebt voor een wandelpartner Het idee tijdens deze wandeling is dat er per groepen van 2 teams van 2 personen tegelijkertijd lopen. Je zal dus eerst met iemand een stuk wandelen en halverwege zal je met iemand anders lopen, waardoor je dus in totaal met twee verschillende mensen loopt! Alhoewel het ondertussen vanzelfsprekend is, is het belangrijk dat je tijdens het wandelen 1,5 meter behoudt. Hierdoor kunnen wij in de toekomst dit soort leuke fysieke activiteiten blijven organiseren ;) Wat leukere info is dat jullie aan het begin (startpunt: roeterseilandcampus) van de wandeling een SVIR-goodiebag zullen ontvangen. Hier zullen onder andere een aantal (indien je dit wil alcoholische) consumpties en consumptievouchters in zitten. Hierover zul je nog verdere informatie ontvangen. Wij vragen hiervoor wel een eigen bijdrage van 5 euro zodat we een leuke gluhwalk in elkaar kunnen zetten voor jullie!

De deadline voor het opgeven van de glühwalk is 1 maart 23:59. De volgende dag zullen wij een tikkie sturen aan de deelnemers voor de 5 euro.

Let op: niet betalen = geen geldige aanmelding. Denk er dus op tijd aan om op tijd te betalen!

Je kan je aanmelden via dit aanmeldformulier.

Nadere informatie zoals de route e.d. volgt voor 5 maart. Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in!

Groeten,

De Activiteitencommissie

NB: ondanks de corona-maatregelen proberen wij zoveel mogelijk te maken, maar de regels blijven onverkort van kracht. Wij vertrouwen erop dat je thuisblijft als je klachten hebt. In dat geval krijg je natuurlijk de betaalde 5 euro van ons terug.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord