17 December 2020 | After Tentamen Pubquiz

Datum: 17 december 2020
Plaats: online en in groepjes
Tijd: aanvang 20:30
Aanmelden: kan tot en met dinsdagavond 8 december via dit formulier

Op 17 december organiseert de Activiteitencommissie een SViR Pubquiz! Super leuk als je erbij bent.

Er zijn 2 opties: allereerst willen we de mogelijkheid bieden om in groepjes van vier af te spreken voor degenen die dat willen/kunnen. Je kunt hiervoor een buddy opgeven en daarnaast zeggen of je je huis beschikbaar wilt stellen voor jou, je buddy en nog twee anderen. Ook kan je aangeven of je wel of niet bent bereid om te reizen naar een andere stad. Vanaf 20:30 kunnen de verschillende groepjes dan deelnemen aan de online Pubquiz.

LET OP: vanwege de door het kabinet aangekondigde regels die gelden tot 19 januari vindt de activiteitencommissie het niet meer verantwoord om de quiz deels fysiek te laten plaatsvinden. Daarom zal de quiz online plaatsvinden.

De online Pubquiz is dan ook direct een online optie voor mensen die niet fysiek kunnen of willen deelnemen aan de activiteit. De mensen die zich opgeven voor de online-optie, zullen in een online team worden geplaatst.

Vergeet onder vraag 2 punt 1 ook niet je eigen naam in te vullen, zodat we kunnen zien wie antwoord heeft gegeven. Dus bijvoorbeeld: (1) Naam: Iris. Buddy… (2) Huis beschikbaar. (3) Ja.

De Activiteitencommissie heeft er super veel zin in en hoopt jullie in grote getale te verwelkomen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord