Onze Service

Coco Nuts Hosting en Webdesign staat de hele week voor u klaar om u te helpen met uw online project. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress en Joomla als online content management systeem, Woocommerce als webshop, diverse tools voor uw online marketing plan.

Services

Uw project snel online!

24 / 7 Zijn wij bereikbaar

Storing in uw website?

U heeft een bestaande website bij ons, of een website bij een andere partij, die in storing is? Dit heeft bij ons de grootste prioriteit. Bel ons of kom direct langs op het kantoor. U kunt ook inloggen rechtsboven in de website voor FAQ en tips.

U heeft een nieuw project en wil online

Website of webshop nodig?

U heeft een idee, of al een volledig uitgewerkt plan, u wilt online. Samen nemen wij uw project door en komen met een passend systeem. Door onze jaren  ervaring en blijven aanjagen van vernieuwen staat u snel online.

Wij bouwen uw website met zorg voor de toekomst

Het is belangrijk dat u mee kan gaan met de tijd, uw systeem voor de website ook. In uw systeem zit een update knop, waarmee u niet alleen uw website up to date houd, ook komen er vaak nieuwe functies bij in deze update. Hierdoor blijft uw systeem krachtig en bij de tijd.

Eenvoudig slepen

Uw website krijgt een krachtig systeem, die geüpdatet wordt met nieuwste techniek. Sleep eenvoudig de elementen naar uw pagina.

Hoog scoren bij Google in de juiste doelgroep

Om hoog te scoren bij Google is niet alleen snelheid van de website belangrijk, ook een goede opbouw, leesbaarheid, juiste elementen op de juiste plek.

Google optimalisatie

Uw website wordt uitgerust met systemen voor maximaal resultaat bij Google. U krijgt per pagina tips wat nog beter kan of juist al goed is geregeld.