Sponsoren

Hoofdsponsoren

Brinkhof

Brinkhof is een advocatenkantoor met een sterk accent op innovatie, technologie en marktregulering. Brinkhof begeleidt (inter)nationale cliënten in sectoren als elektronica, IT, media, internet, telecommunicatie, farma/biotech en gezondheidszorg.

 


Stibbe

Een vooraanstaand internationaal advocaten- en notarissenkantoor met circa 300 juristen en vestigingen in Amsterdam, Brussel, Dubai, Hongkong, Londen, Luxemburg en New York. Tot onze cliënten behoren toonaangevende, internationaal opererende ondernemingen in binnen- en buitenland en overheidsinstellingen. Van ons kantoor krijgen zij deskundige juridische begeleiding op vele rechtsgebieden: van ondernemingsrecht, arbeids- en administratief recht tot fiscaal en notarieel recht.

Reguliere Sponsoren

Instituut voor Informatierecht

Het Instituut voor Informatierecht (IViR) is een onderzoeksinstituut dat is verbonden aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam.

 

 

logobig

Van Kaam

Van Kaam IP & Media is een gerenommeerd niche kantoor in het centrum van Amsterdam. Bij Van Kaam wordt met name geprocedeerd en geadviseerd over intellectuele eigendomsrecht, media- en informatierecht voor grote én kleine opdrachtnemers, zowel internationaal als nationaal. Onder haar cliënten bevinden zich uitgeverijen, omroepen, televisie- en filmproducenten, radiostations, aanbieders van social media, platenmaatschappijen, artiestenmanagements, ontwerpers, schrijvers, muzikanten, cabaretiers maar ook ondernemingen en personen uit andere sectoren die in aanraking komen met IE en mediarecht en voor wie het creatieve element een belangrijke rol speelt.

HOYNG ROKH MONEGIER is een Europees IE nichekantoor, dat in 2015 werd opgericht toen de gevestigde top-tier IE-kantoren Hoyng Monegier en ROKH besloten hun krachten te bundelen. HOYNG ROKH MONEGIER heeft een exceptioneel team van bijna 100 toegewijde IE-professionals om zich heen verzameld, met vestigingen in Amsterdam, Brussel, Düsseldorf, Madrid, Mannheim, München en Parijs.
Wij staan cliënten bij in baanbrekende IE-procedures, op het gebied van octrooirecht, merkenrecht, auteursrecht en het modellenrecht. Onze praktijk omvat ook aangrenzende gebieden zoals bescherming van bedrijfsgeheimen, oneerlijke mededinging, media- en reclamerecht, of bijvoorbeeld het opstellen of beoordelen van IE-gerelateerde contracten.

 
Kijk voor meer informatie op onze website: http://www.hoyngrokhmonegier.com/

 

 Klos CS

KLOS c.s. is een toonaangevend advocatenkantoor gespecialiseerd in het intellectuele eigendomsrecht. Onze missie is het beschermen van de creativiteit, goodwill, reputatie en knowhow van onze cliënten. Wij beschermen wat de producten van onze cliënten uniek maakt: branding, design, content en technologie.
Onze advocaten voeren juridische procedures en geven helder, doordacht en direct toepasbaar advies over de bescherming van merken, productvormgeving (design), auteursrecht (copyright), handelsnamen, domeinnamen, octrooien (patenten), knowhow, portretrecht en databases. Met als uitvalsbasis Amsterdam, denken, adviseren en procederen wij op Europese schaal.

Cliënten
Onze cliënten zijn actief in uiteenlopende branches zoals consumer electronics, food, mode, speelgoed, sport, luxe accessoires, home decor, meubelen, media, fast-moving consumer goods, automotive, chemie, entertainment en reclame. Of het nu internationaal opererende marktleiders zijn of kleinere ondernemingen, het succes en de concurrentiekracht van onze cliënten is zonder uitzondering afhankelijk van de creativiteit, innovatie en marketing die zij in hun producten investeren. Wij zorgen ervoor dat die investering de best mogelijke bescherming krijgt.

Team
Het hechte en wendbare team van Klos c.s. bestaat uit een mix van aanstormend jong talent en zeer ervaren advocaten die al vele jaren aan de top van de markt staan. Wat het team samenbindt is toewijding, ambitie en creativiteit. Toewijding aan het uitdagende en complexe Europese intellectuele eigendomsrecht en het veeleisende ambacht van de advocatuur. Ambitie om, waar nodig, alle mogelijkheden tot het uiterste te benutten. Creativiteit om telkens nieuwe oplossingen te vinden.

 

                       Baker McKenzie

 imaged76970Werken op topniveau, terwijl je ondertussen zeeën van vrije tijd hebt is een onmogelijke combinatie. Wie bij een toonaangevend advocatenkantoor werkt, investeert in zichzelf. En daarvoor moet je keuzes maken. Dat wil niet zeggen dat je dan geen sociaal leven meer hebt. We zouden haast zeggen: integendeel. Je ontmoet bij ons bijzondere mensen en je begeeft je in een interessante wereld. Na een enerverende dag bij Baker McKenzie is de ontspanning des te groter en verdiend.

Hoogenraad

Hoogenraad & Haak

Hoogenraad & Haak is een gespecialiseerd advocatenkantoor. Wij adviseren en procederen over reclame, intellectuele eigendom, health, beauty & food en media & entertainment. Wij helpen ondernemingen uit binnen- en buitenland, en worden aanbevolen door onafhankelijke reputatiemeters zoals Legal 500 en Chambers. 

DLA Piper

DLA Piper

Met advocaten in meer dan 30 landen in Amerika, Azië, Australië, Europa, Afrika en het Midden-Oosten, adviseert DLA Piper bedrijven wereldwijd bij hun juridische vraagstukken. Wij streven ernaar om wereldwijd het toonaangevende zakelijke advocatenkantoor te zijn door kwaliteit en meerwaarde te bieden aan onze cliënten.

Simmons Simmons

Simmons & Simmons

Bij Simmons & Simmons werk je bij één van de grootste advocatenkantoren ter wereld, met legio mogelijkheden voor juristen met internationale ambities. Tegelijkertijd heeft Simmons & Simmons een nationale historie van 120 jaar in Nederland, waarin een stevig netwerk is opgebouwd van (inter)nationale cliënten. Bij Simmons & Simmons komt je talent dus altijd tot zijn recht, of je nou internationale ambities hebt, of dat je je liever richt op de Nederlandse markt. Simmons & Simmons heeft in totaal 25 vestigingen in Europa, Azië en het Midden-Oosten, en wereldwijd 1500 mensen in dienst. Ons kantoor in Nederland is gevestigd in het financiële hart van Nederland, aan de Zuidas in Amsterdam. Hier werken totaal 120 medewerkers waarvan 80 advocaten, advocaat-stagiairs, (kandidaat-) notarissen en fiscalisten. Zie voor meer informatie het Kantoorprofiel Simmons & Simmons en de Internetsite Simmons & Simmons

 

SVIR wordt mogelijk gemaakt door:

 • Brinkhof
 • Van Doorne
 • IViR
 • IE-Forum
 • De Brauw
 • Stibbe
 • DLA
 • Considerati
 • Bird en Bird Coffee Break
 • Simmons Simmons
 • Backer McKenzie
 • Klos CS
 • HOYNG