Sponsoren

Hoofdsponsoren

Brinkhof

Brinkhof is een advocatenkantoor met een sterk accent op innovatie, technologie en marktregulering. Brinkhof begeleidt (inter)nationale cliënten in sectoren als elektronica, IT, media, internet, telecommunicatie, farma/biotech en gezondheidszorg.

 

DLA PIPER

Met advocaten in meer dan 30 landen in Amerika, Azië, Australië, Europa, Afrika en het Midden-Oosten, adviseert DLA Piper bedrijven wereldwijd bij hun juridische vraagstukken. Wij streven ernaar om wereldwijd het toonaangevende zakelijke advocatenkantoor te zijn door kwaliteit en meerwaarde te bieden aan onze cliënten. 

Reguliere Sponsoren

Instituut voor Informatierecht

Het Instituut voor Informatierecht (IViR) is een onderzoeksinstituut dat is verbonden aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam.

Vondst is een Amsterdams advocatenkantoor dat zich specialiseert in intellectueel eigendomsrecht, farmaceutisch recht, IT en privacy. Deze heldere focus garandeert een diepgaande en actuele kennis van de regelgeving en marktontwikkelingen in de sectoren waarin onze cliënten actief zijn. De advocaten van Vondst zijn deskundig, toegankelijk en nauw betrokken bij cliënten en hun bedrijfsactiviteiten.

Vondst heeft een uitstekende reputatie met vermeldingen in de diverse gezaghebbende gidsen, zoals Chambers, Legal500, Managing Intellectual Property en IAM Patent 1000.

Kijk voor meer informatie op onze website: http://www.vondst.com/

 

 Klos CS

KLOS c.s. is een toonaangevend advocatenkantoor gespecialiseerd in het intellectuele eigendomsrecht. Onze missie is het beschermen van de creativiteit, goodwill, reputatie en knowhow van onze cliënten. Wij beschermen wat de producten van onze cliënten uniek maakt: branding, design, content en technologie.
Onze advocaten voeren juridische procedures en geven helder, doordacht en direct toepasbaar advies over de bescherming van merken, productvormgeving (design), auteursrecht (copyright), handelsnamen, domeinnamen, octrooien (patenten), knowhow, portretrecht en databases. Met als uitvalsbasis Amsterdam, denken, adviseren en procederen wij op Europese schaal.

Cliënten
Onze cliënten zijn actief in uiteenlopende branches zoals consumer electronics, food, mode, speelgoed, sport, luxe accessoires, home decor, meubelen, media, fast-moving consumer goods, automotive, chemie, entertainment en reclame. Of het nu internationaal opererende marktleiders zijn of kleinere ondernemingen, het succes en de concurrentiekracht van onze cliënten is zonder uitzondering afhankelijk van de creativiteit, innovatie en marketing die zij in hun producten investeren. Wij zorgen ervoor dat die investering de best mogelijke bescherming krijgt.

Team
Het hechte en wendbare team van Klos c.s. bestaat uit een mix van aanstormend jong talent en zeer ervaren advocaten die al vele jaren aan de top van de markt staan. Wat het team samenbindt is toewijding, ambitie en creativiteit. Toewijding aan het uitdagende en complexe Europese intellectuele eigendomsrecht en het veeleisende ambacht van de advocatuur. Ambitie om, waar nodig, alle mogelijkheden tot het uiterste te benutten. Creativiteit om telkens nieuwe oplossingen te vinden.


bureau Brandeis

 

bureau Brandeis is een litigation kantoor. Dat betekent dat wij veel procederen, met een voorliefde voor complexe principiële en internationale zaken. bureau Brandeis kent daarbij een aantal specialismen, zoals het informatierecht (met name principiële zaken over het auteursrecht of het recht op privacy), mediarecht en mededingingsrecht, maar ook corporate en commercial litigation. Wij acteren daarbij op het hoogste niveau, zoals de Hoge Raad, de Raad van State, het Hof van Justitie en het Europese Hof voor de rechten van de mens. Wij opereren in de frontlinie van nieuwe (vaak digitale) initiatieven en buigen ons graag over nieuwe vraagstukken die de Nederlandse of Europese wetgever nog niet heeft voorzien. Bijvoorbeeld over de positie van internettussenpersonen, hyperlinks, zorgplichten voor aanbieders van smartphones en het uitlenen van e-books.

Onze naam is een eerbetoon aan Louis D. Brandeis (1856-1941), Amerikaans topadvocaat, rechter in het Amerikaanse Hooggerechtshof en voorvechter van het recht op privacy en de vrijheid van meningsuiting.

Hoogenraad

Hoogenraad & Haak

Hoogenraad & Haak is een gespecialiseerd advocatenkantoor. Wij adviseren en procederen over reclame, intellectuele eigendom, health, beauty & food en media & entertainment. Wij helpen ondernemingen uit binnen- en buitenland, en worden aanbevolen door onafhankelijke reputatiemeters zoals Legal 500 en Chambers. 

Simmons Simmons

Simmons & Simmons

Bij Simmons & Simmons werk je bij één van de grootste advocatenkantoren ter wereld, met legio mogelijkheden voor juristen met internationale ambities. Tegelijkertijd heeft Simmons & Simmons een nationale historie van 120 jaar in Nederland, waarin een stevig netwerk is opgebouwd van (inter)nationale cliënten. Bij Simmons & Simmons komt je talent dus altijd tot zijn recht, of je nou internationale ambities hebt, of dat je je liever richt op de Nederlandse markt. Simmons & Simmons heeft in totaal 25 vestigingen in Europa, Azië en het Midden-Oosten, en wereldwijd 1500 mensen in dienst. Ons kantoor in Nederland is gevestigd in het financiële hart van Nederland, aan de Zuidas in Amsterdam. Hier werken totaal 120 medewerkers waarvan 80 advocaten, advocaat-stagiairs, (kandidaat-) notarissen en fiscalisten. Zie voor meer informatie het Kantoorprofiel Simmons & Simmons en de Internetsite Simmons & Simmons

 

SVIR wordt mogelijk gemaakt door:

 • Brinkhof
 • Van Doorne
 • IViR
 • IE-Forum
 • Stibbe
 • DLA
 • Considerati
 • Bird en Bird Coffee Break
 • Simmons Simmons
 • Klos CS
 • HOYNG
 • HOYNG